Expedieri

Expedierea pachetului dumneavoastră

Livrarea produselor se face uzual în 3 zile lucrătoare după confirmarea existenţei în stoc a produselor comandate. Dacă produsul comandat nu se află pe stoc în momentul comenzii, veţi fi anunţat(ă) de operatorii noştri în cât timp va putea ajunge produsul la dumneavoastră.

Livrarea pe teritoriul României se va efectua cu ajutorul serviciilor de curierat rapid FAN COURIER.

Prin servicul de curierat rapid FAN Courier coletul se livrează în zilele lucrătoare în 24-48 de ore din momentul confirmării telefonice a comenzii. În general se livrează în intervalul orar 9-17, dar în orele dimineţii veţi fi contactat(ă) de agentul care livrează coletul pentru detalii. În cazul în care aţi ales varianta de plată prin serviciul ramburs, plata se face la curier în momentul preluării comenzii.

Preturiile de pe site nu includ valoarea transportului.Acesta se modifica in functie de valoarea comenzii si greutatea coletului, respectiv de adresa destinatarului.Dupa efectuarea comenzii, in cel mai scurt timp posibil, o sa primiti un mail cu comanda dumneavoastra, cu valoarea transpotului estimat.

Comenziile cu valoare de peste 300 RON cu TVA, beneficiaza de livrare gratuita in urmatoarele cazuri:

 

  • Produsele se livreaza numai prin firma de curierat Fan Courier
  • Se livreaza in orasele, localitatiile unde Fan Courier are acoperire, sucursala si nu percepe taxe in plus per Km.
  • Greutatea totala al coletelor nu depaseste 25Kg. In cazul in care greutatea este depasita, Music Studiotech Srl v-a justifica daca poate fi livrata gratuit sau calculeaza o valoare pentru transport.

 

Detalii suplimentare pe site-ul FAN Courier: Click aici

La cererea clientului putem expedia si cu alte firme de curierat rapid, dar in cazul acesta nu putem estima valoarea transportului.

Riscurile aferente livrării cad în responsabilitatea dumneavoastră, dar luăm măsuri speciale pentru a proteja obiectele fragile.


Cutiile sunt generos dimensionate și articolele dumneavoatră sunt bine protejate.