SC Music Studiotech SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

Fotografiile afisate au caracter informativ si pot contine elemente care nu sunt incluse in pretul produsului. Specificatiile tehnice au scopuri informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Preturile contin TVA 19%, insa nu includ cheltuielile de transport si nu au valoare contractuala, pot fi schimbate fara orice notificare.

SC Music Studiotech SRL declina orice raspundere in cazul in care apar erori de software,erori de comunicare sau erori de prezentare in descrierea si prezentarea produselor.Echipa Soundtech.ro depune toate eforturile pentru a elimina orice eroare.Vanzatorul nu este raspunzator pentru nici un fel de dauna de orice natura materiala, nemateriala sau corporala care ar putea rezulta din cauza unei defectiuni sau proaste functionari sau a utilizarii improprii ale produselor comercializate. De asemenea eventualele modificari ale produselor realizate de producator sau de catre client nu implica responsabilitatea vanzatorului in nici un fel. Toate informatiile oferite de vanzator prin site-ul soundtech.ro sunt date cu titlu informativ si nu angajeaza responsabilitatea vanzatorului.