Produsele achizitionate online se pot returna in maxim 14 zile de la data achizitionarii lor. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (in cazul in care se poate acest lucru) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.Costurile de transport si de asigurare a marfii in caz de returnare vor fi suportate de client. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

SC Music Studiotech SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Returnarea produselor se face obligatoriu dupa ce ne-ati notificat in scris, pe mail. Ne rezervam dreptul sa nu acceptam primirea coletelor retur fara notificare scrisa prealabila.Conditiile de returnare prezentate respecta legislatia in vigoare: Legea 365/2002 privind comertul electronic si Legea 51/2003 pentru aprobarea OG 130/2000 referitoare la regimul juridic al contractelor la distanta. Prezentele clauze sunt supuse exclusiv legislatiei romanesti. Toate contestatiile de validitate, interpretare sau executie vor fi adresate doar tribunalelor competente. Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Exceptie fac orice tip de consumabil (becuri, lichizi , bobine), boxele (incintele acustice) si difuzoarele, deoarce bobina din interiorul difuzoarelor nu poate fi verificata daca nu a fost incinsa (suprasolicitata)decat daca se desface difuzorul.
In cazul in care renuntati la cumpararea unor produse care includ soft,acesta trebuie primit sigilat la retur. In caz contrar se retine din suma de returnat contravaloarea softurilor si licentelor folosite.
In cazul in care se constata ca s-au inlocuit componente sau accesorii ale produselor primite cu altele de la echipamente asemanatoare si se incearca renuntarea la comanda se va depune plangere penala impotriva clientilor respectivi.
Music Studiotech S.R.L. nu-si asuma raspundere pentru daunele produse in urma transportului prin posta sau firma de curierat rapid.